Liity jäseneksi!

Helsingin Autismi- ja Aspergeryhdistys ry on Autismi- ja Aspergerliitto ry:n jäsenjärjestö. Helsingin yhdistyksen jäseneksi voit liittyä täyttämällä jäsenhakemuksen liiton sivuilla: www.autismiliitto.fi/liitto/liity_jaseneksi.

Jäseneksi voit liittyä myös lähettämällä sähköpostia jäsenrekisteriä hoitavalle Anne Saariselle Autismi- ja Aspergerliittoon: etunimi.sukunimi(at)autismiliitto.fi, tai soittamalla puhelin 010 3152 800.

Jäsenmaksu on 30 euroa/perhe sisältäen erinomaisen tietopaketin eli useita kertoja vuodessa ilmestyvän Autismi-lehden.

Yhdistyksen esittely

Yhdistyksemme kokoontumiset tapahtuvat lähinnä harrastekerhojen puitteissa.
Hallitus kokoontuu (kaikille avoimiin) kokouksiin n. 3-4 x vuodessa.
Lisäksi joka kevät on vuosikokous.

Yhdistyksemme on keskittynyt järjestämään harrastetoimintaa autismin kirjon lapsille ja nuorille. Vakiintunut harrastetoiminta sisältää liikunta- ja uintikerhot. Aina välillä kokeilemme jotain erikoisempaa kuten ratsastusta tai yleisurheilua, ja jos toimintaan on kiinnostusta, se pyritään vakinaistamaan. Harrastetoiminta on lähtenyt liikkeelle aktiivijäsenten lasten tarpeista. Vanhemmat toimivat kerhojen organisoinnissa, mutta ohjaajina palkatut ammattilaiset.

Yhdistys on monen vuoden ajan järjestänyt pääkaupunkiseudun yhteisiä Isien ilta -kokoontumisia. Tämäkin on ollut onnistunut konsepti tarjoten miehille mahdollisuuden keskinäiseen keskusteluun ja rentoutumiseen. Järjestämme myös Äitien iltoja.

Ajankohtaiset tapahtumamme löydät alla olevasta linkistä:

Helsingin yhdistyksemme tekee myös aktiivista yhteistyötä toisten pääkaupunkiseudun yhdistysten kanssa.

Ota yhteyttä

Projektipäällikkö Maarit Kuoppala, maarit.kuoppala (at) paut.fi ja puh. 040 6766 039.

Projektityöntekijä Eetu Karppanen, eetu.karppanen (at) paut.fi ja puh 040 6700515.